Jeugdnieuws: vrijdag 30 juni, laatste schaakavond jeugd (24 juli)
Vrijdag 30 juni was de laatste schaakavond voor de jeugd. Een aantal kinderen deed nog examen, de rest ging aan de slag met een snelschaaktoernooi. Bent en David werden gedeeld 4e, Jannes en Joep gedeeld 2e en Joaquin won en mocht een prachtig Chinees schaakspel van Nathanaël in ontvangst nemen.

Daarna was de prijsuitreiking van de tweede helft van het seizoen. Voor de Groene Hart Jeugdcup kregen Jungmin (team 3), Aristarch (team 2) en Tom K. (team 1) de beker voor de beste speler van het team.

Mart won de beker voor de beste saldospeler. In de Second League werd Warre 3e, Tycho 2e en Zacciah 1e. In de Premier League werd Mart 3e, Kick 2e en Oscar 1e.

In de Champions League tenslotte werd Jannes op onderling resultaat (dus ook een beker) 4e, Bent werd 3e, Joaquin 2e en Qian (helaas afwezig) bleek overduidelijk kampioen geworden te zijn!

Daarna was de uitreiking van de diploma's. De volgende examens zijn gehaald: Leonardo stap 4+, Qian stap 4, (grote) Simon stap 3, David stap 2, Jungmin stap 2, Robin loper, Rifka opstapje 1 én 2, Alexandra opstapje 1. Gefeliciteerd!!!

Nu is het vakantie, 1 september begint weer het nieuwe seizoen.













Verslag en foto's: Robert Aarts