Stand van zaken in de Interne Competitie (12 december)
Inmiddels zijn we 14 ronden onderweg. Zoals iedereen weet hebben we in totaal 20 ronden beschikbaar. We hebben nu dus, per 2-12-2016, 70% van de ronden achter de kiezen [Dat deze beschouwing pas meer dan een week later op de website verschijnt is niet de schuld van de webmaster, laat dat duidelijk zijn.]. De komende weken hebben we nog het volgende programma voor de kiezen:

9-12; geen bijzonderheden te melden
16-12; Team 3 speelt thuis, Team 1 speelt op zaterdag 17-12 ook thuis
23-12; het RSR bekerteam speelt tegen De IJssel
30-12; Kerstreces, club gesloten
6-1; Kerstreces, club gesloten
13-1; Team 2 speelt thuis
20-1; eventuele deelname aan Tata Steel Toernooi
27-1; eventuele deelname aan Tata Steel Toernooi; LAATSTE RONDE 1E PERIODE!!

Als we kijken naar de respectievelijke groepen dan hebben we per 2-12 de volgende cijfers te melden:

Groep CL-A: 73% van alle partijen gespeeld; er zijn 4 spelers die nog 4 partijen moeten spelen. Dus heren: VAART maken a.u.b.
Groep CL-B: 79% van alle partijen gespeeld; er zijn 3 spelers die nog 4 partijen moeten spelen. Dus dame en heren: VAART maken a.u.b.
Groep 2: 65% van alle partijen gespeeld; er zijn 2 spelers die nog 6 partijen moeten spelen; en ook nog 4 spelers die nog 5 partijen moeten spelen. Dus ook hier heren: VAART maken a.u.b.
Groep 3: Er zijn al 4 spelers die de benodigde 7 partijen hebben gespeeld en 8 spelers die al 6 partijen hebben gespeeld. Voorwaar een prima situatie!

Wat moest de IWL nu zonder de groepsleiders. We zijn trots op hen: Joost van Rosmalen, Michael Fung (hup Feyenoord!), Wim Koster en Wijnand Dobbinga. We zijn dankbaar voor al jullie inspanningen. Hartstikke bedankt mannen.

Als na de ronde van 23-12 heel nijpende situaties zijn ontstaan, zal de IWL in overleg met de groepsleiders nagaan hoe we deze 1e seizoenshelft tot een goed einde kunnen brengen. Allen nog heel veel succes gewenst voor de laatste 7 ronden. (IWL Evert)